[FF] Man In Love – EXO Version

Gambar

Title : Man In Love (EXO Version)

Author : Han In Joo (Last Rebellion)

Main Cast :

– Sungjong = Baekhyun (EXO-K)

– Dongwoo = Kris (EXO-M)

– Woohyun = Lay (EXO-M)

– Sungyeol = D.O (EXO-K)

– Hoya = Kai (EXO-K)

– L = Sehun (EXO-K)

– Sunggyu = Luhan (EXO-M)

– YEOJA = YOU ^o^/

Length : Oneshot

Genre : Songfic

Rating : G

Summary :When a man’s in love, he wants to stay by your side, there’s always so much he wants to do for you. When I’m in love, I want to give everything in my life to you, with just one expectation, your heart. When I’m in love.

Disclaimer : Annyeong hasuho readerdeul… I’m back again, kali ini nyuguhin oneshot songfic nya INFINITE ya, soalnya menurutku lagu ini manis banget dan bikin aku jadi ngerti ternyata kalo namja lagi jatuh cinta ya kayak yeoja juga, readerdeul pastinya udah pernah jatuh cinta kan? Nah tingkah kalian gimana?Pasti konyol XD namja juga begitu, cuma nggak keliatan aja kayak yeoja ahahaha apadeh gaje banget. Ya intinya happy reading dan nggak pernah bosen ngasih tau kalo FF ini murni imajinasiku, No Silent Reader and RCL juseyo~

Recommended Song : INFINITE – Man In Love Continue reading